my PO don't show on my screen ,, I cant print it please advise

  • 2
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old

Photo of nabeel mansour

nabeel mansour

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 2
Photo of Fred

Fred, Customer Operations Analyst

  • 1,700 Points 1k badge 2x thumb
Hello Nabeel,

Thanks for your post!  When you click on a document does it just display a blank page?  If so, we should be able to try a couple things to get those to load for you.  Which browser are you using to access those documents?  Currently, WebForms has been fully tested on Internet Explorer and Mozilla Firefox.  We have not fully tested WebForms on Google Chrome yet so you may experience some issues accessing the documents in that browser.  If yo would like to work in Chrome, I would suggest installing an IE tab plug-in in the browser for our site.  Here is a link that provides a little more insight into that.

If you are working in Internet Explorer, please set your browser to 'Compatibility View'.  You can do this from the Tools drop-down menu in the upper left-hand corner of your browser or by clicking on the icon that looks like a ripped piece of paper to the right of our web address.  Please let me know if you have any questions about this or run into any issues.  Thanks!
Photo of Claire

Claire

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled
Sales Order slips for Khols are not printing, they are a blank page. Sales orders for Meijers are not printing, they are a blank page..


I am unable to print Sales Orders from SPS. I have tried printing multiple Sales Orders as well as single sales orders, but the page being printed is blank.
Photo of Fred

Fred, Customer Operations Analyst

  • 1,700 Points 1k badge 2x thumb
Hi Claire,

Sorry to hear that you are experiencing this issue!  I think this post may help provide you with some troubleshooting steps to get those to load.  Please let me know if you run into any issues or have any questions about this.  Thanks!
Photo of Claire

Claire

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
Changing the compatibility fixed it, thanks for you help!
Photo of Fred

Fred, Customer Operations Analyst

  • 1,700 Points 1k badge 2x thumb
You're welcome!  Glad to hear that worked!

This conversation is no longer open for comments or replies.