Loading Defaults-Wal-Mart USA: Invoice

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old

I'm unable to load my default settings for Wal-Mart USA Invoice. I received this security block message: "Java has discovered application components that could indicate a security concern. This application contains both signed and unsigned code." Even if I still allow the application to run, I receive a message that it is unable to load my defaults. I'm able to load default settings for other applications, just not for Invoice.
Photo of Marissa

Marissa

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Fred

Fred, Customer Operations Analyst

  • 1,700 Points 1k badge 2x thumb
Hi Marissa,

Thanks for your post!  A few other Walmart USA vendors mentioned they were getting an error message when trying to access the invoice as well.  We are currently working to resolve this issue as soon as possible.  I am following the updates in our system and will share those with you as soon as I can.  Please let me know if you have any other questions in the meantime.  Thank you!

Photo of Fred

Fred, Customer Operations Analyst

  • 1,700 Points 1k badge 2x thumb
Hi Marissa,

We were able to resolve this issue a little while ago.  Please log in to your account and see if you are able to access the invoice now.  Let me know if you run into any problems or receive any error messages!  Thank you!
Photo of Marissa

Marissa

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
It looks like it's working now. Thank you!
Photo of Fred

Fred, Customer Operations Analyst

  • 1,700 Points 1k badge 2x thumb
You're welcome!  Sorry for any inconvenience that may have caused!

This conversation is no longer open for comments or replies.