function buttons are printing on our shipping labels

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old

We are having this issue this morning with the function buttons printing on the labels. This has never happened before. I checked our default printer settings and the SPS preference settings and all appears correct.
Photo of Lisa Walters

Lisa Walters

  • 328 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Max

Max, Alum

  • 978 Points 500 badge 2x thumb
Good afternoon Lisa,

Thank you for posting to the Support Center!

It sounds like there may be an issue with the margins when you are printing these labels. If these are labels that load using Java then please follow the steps below:
  1. Pull up the labels that you wish to print
  2. Be sure that you have the right printer selected
  3. Click on Print
  4. Once the pop-up window appears be sure you have the printer that you want to print selected under the General Tab
  5. Click on the Page Setup Tab
  6. On the bottom right under margins put in these values if you are using a normal laser printer: [Left: 0.17, Right: 0.18, Top: 0.18, Bottom: 0.17] - if you are using a thermal printer then change all margins to 0.01
  7. Then push print when you are ready to print out the labels
If this still does not work then I think that it would be best to get on a desktop share so that one of our analysts can check on some settings. The best way to do that is over the phone so I would advise calling in at the number below for assistance otherwise I can send you an email and we can schedule a call. Let me know what works best for you.

Have a great day!


SPS Commerce Infinite Retail Power
 

Max Corrigan

Analyst | WebForms Fulfillment

888-739-3232 option 1,1

This conversation is no longer open for comments or replies.