'Failure of server APACHE bridge: No backend server available for connection: timed out after 10 seconds or idempotent set to OFF.'

  • 7
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old

I'm consistenlty receivng this error when searching business documents in Ad Hoc Reporting: 'Failure of server APACHE bridge: No backend server available for connection: timed out after 10 seconds or idempotent set to OFF.' Browser used Google Chrome.  Any ideas how to resolve this?
Photo of cary robbins

cary robbins

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 7
Photo of Kim

Kim

  • 200 Points 100 badge 2x thumb
Having the same issue.....
Photo of Jessy

Jessy

  • 70 Points
Good Afternoon Cary,

Thank you for your post!  We have had intermittent issues with Adhoc reporting recently.  However, this should be resolved as of today.  If you are still seeing issues with Ahoc, please contact FI Services.  Have a great day!

Photo of cary robbins

cary robbins

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
This is still occurring as of this writing...
just run these services again. (the solution is for windows)

Start-->All Programs-->Oracle Classic Instance - FormsRuntime-->Start All OPMN managed component

Start-->All Programs-->Oracle Classic Instance - FormsRuntime-->Start Oracle HTTP server - ohs1
(Edited)
Photo of Kathy Scott

Kathy Scott

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
Where do I enter this in Win 10? I opened all programs and copied and pasted it in and nothing was found.
Photo of Jordan

Jordan, Software Engineer

  • 7,480 Points 5k badge 2x thumb
Hi Kathy,

I will leave this open to Khawaja to respond if he is able/willing, but I am not sure this is occurring with our website.  Are you with a company that works with SPS Commerce, or simply looking for help with an Apache error received?

Thank you, have a great night!

Jordan
Photo of Kathy Scott

Kathy Scott

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
Hello Jordan. Just looking for help with an Apache error. I figured it out. I had to open Java console and disable it ( uncheck a box under the Security tab). Instructions are on the Java site.
Java doesn't work with Chrome (would if been nice to know before). I just updated to Win 10.. This must have caused the issue..
I could open Chrome and Gmail but I couldn't sign into my P.P account ( although the sign in page came up just fine).
Thanks for your response.
Hope this helps someone else.
Kathy
Photo of Jordan

Jordan, Software Engineer

  • 7,480 Points 5k badge 2x thumb
Glad to hear you are up and running!  Thank you for the input, I am sure you will save other people time :)

Have a great day,

Jordan

This conversation is no longer open for comments or replies.