Can't get shipment speed default set for Wayfair ASN.

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old

Can't get shipment speed default set for Wayfair ASN. I have "ground" set as default, but it keeps coming up as "2-day" default.
Photo of mike mcgowan

mike mcgowan

  • 190 Points 100 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Paul

Paul, Alum

  • 5,714 Points 5k badge 2x thumb
Hi Mike!

Thanks for your post!  We are currently taking a look into this issue and will reach back out to your shortly.
Photo of Stephanie Conley

Stephanie Conley, Alum

  • 1,602 Points 1k badge 2x thumb
Hello Mike!

Thanks for the post!For better clarification on my end, is there a specific order number that you are having this issue with? In order to more efficiently assist, that would be helpful!

Thanks!
Photo of Stephanie Conley

Stephanie Conley, Alum

  • 1,602 Points 1k badge 2x thumb
Good Morning Mike!

Just wanted to check in to see if you were still having issues with your defaults? Let me know and I will be happy to go over some specific document numbers with you!

Thanks!
Photo of Matt Duranso

Matt Duranso

  • 214 Points 100 badge 2x thumb
Hi Stephanie, I noticed Mike hasn't replied in a few days, so I thought I'd chime in. I have this same issue (Fashion Angels Enterprises); here is a sample PO: CS20407689. It happens with all POs, however.

Also, since we are on the topic of Wayfair, my invoice auto-complete does not fill the Name and Ship-to Address, and putting it in manually is a great deal of work. Oddly, if I just click Next Steps -> Invoice, the Name and address are sourced from the PO correctly, but if I use Auto-Complete they are not.
Photo of mike mcgowan

mike mcgowan

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
Looks like the shipping default works now.
Thanks.
Mike
Photo of Stephanie Conley

Stephanie Conley, Alum

  • 1,602 Points 1k badge 2x thumb
Hi Matt!

Thanks for your response! I am in the process of taking a look into this issue you're experiencing.

Thank you for the specifics!
Photo of Matt Duranso

Matt Duranso

  • 214 Points 100 badge 2x thumb
Thank you- shipping speed default is working for me now as well, but the invoices still have the ship-to issue.

This conversation is no longer open for comments or replies.