Amazon vendor sent 1st po acknowledgement and no response

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old

Hi ive done our first amazon vendor PO acknowledgement, and it is now saying it has been over 24hrs and havent received a response. Also did a routing request and havent seen anything come through. Can you help?
Photo of Michael Fox

Michael Fox

  • 70 Points

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Ryan

Ryan, Employee

  • 2,262 Points 2k badge 2x thumb
Hello Michael,

Thank you for reaching out to the Support Center!

For your first question: This means that we have not received a 997 Functional Acknowledgement from your trading partner stating that it reached their system. Best practice would be to reach out to them to see if they received your document. If they have not I would try resending.

In Fulfillment: You can resend by pulling up your document and clicking the symbol in the upper right corner that looks like a paper airplane.

In WebForms: Place a check in the box to the left of your document. Go to the bottom of the page and select resend.

Question 2: I would reach out to your trading partner to see if they sent a response to your request as this would be generated by them.

If you have any additional questions, I would recommend calling into our Support Team at 888-739-3232 option 1 option 1.

Ryan Decker

Customer Support Analyst IIĀ 

This conversation is no longer open for comments or replies.